کارشناس رسمی تفسیر عکس هوایی

کارشناس رسمی تفسیر عکس هوایی

کارشناس رسمی تفسیر عکس‌های هوایی کیست؟

کارشناس رسمی تفسیر عکس‌های هوایی فردی است که در تحلیل و تفسیر داده‌های تصویری به‌دست‌آمده از پروازهای هوایی، نظیر عکس‌های هوایی و تصاویر ماهواره‌ای تخصص دارد. این کارشناسان می‌توانند به شناسایی تغییرات زمین‌شناسی، بررسی کاربری اراضی، نقشه‌برداری، و ارزیابی محیط‌زیست کمک کنند.

کاربردهای تفسیر عکس هوایی:

از جمله کاربرد هایی که تفسیر عکس های هوایی و ماهواره ای دارد. حل اختلافات ملکی می باشد. در واقع یکی از مواقعی که لازم است. که این عکس ها تفسیر شوند. زمانی است که دولت یکسری اراضی را ملی اعلام نماید. در این صورت برای اینکه بتوان ثابت کرد. که اراضی ملی نمی باشد. می بایست سابقه احیا در اراضی مورد بررسی قرار بگیرد. اگر ثابت شود که در اراضی سابقه احیا وجود دارد. در نتیجه دولت نمی تواند اراضی را صاحب شود.

بررسی سابقه احیا در اراضی با انجام تفسیر عکس هوایی ممکن می باشد. برای انجام تفسیر عکس هوایی می توان به فرد متخصصی همچون کارشناس رسمی تفسیر عکس هوایی مراجعه نمود.

بنابراین کارشناس بعد از تهیه عکس هوایی سپس تفسیر عکس هوایی را آغاز خواهد کرد. و با روش برجسته بینی تفسیر عکس هوایی انجام می شود. اگر که در عکس های هوایی گذشته سابقه احیا وجود داشته باشد. در نتیجه امکان حفظ اراضی با ارائه گزارش تفسیر عکس هوایی به مراجع قضایی وجود خواهد داشت.

عکس هوایی

در واقع عکس هوایی منظور عکس هوایی می باشد. که ار ارتفاع از سطح زمین گرفته می شود. عکس هوایی با ماهواره و هواپیما اخذ می شود. تفسیر عکس هوایی نیز بررسی تصاویر اخذ شده از سطح زمین در سال های مختلف می باشد. با انجام تفسیر عکس هوایی در نتیجه شناسایی اشیا و ارتباط بین آن ها با یک دیگر معلوم می شود. با انجام تفسیر عکس هوایی در نتیجه ارزیابی عوارض و تغییرات رخ داده در زمین بررسی و معلوم می شود. از جمله کاربرد های تفسیر عکس هوایی مدیریت منابع آب، شهرسازی، تهیه نقشه، زمین شناسی، راهسازی، محیط زیست، کشاورزی، مسائل  نظامی و .. مورد استفاده قرار می گیرد.

تهیه عکس هوایی

دو سازمان جغرافیایی و سازمان نقشه برداری کشور عکس هوایی را از کل ایران اخذ می کنند. در واقع با توجه به شرایط موجود، پروژه ، منطقه می توان با مراجعه به این سازمان ها عکس هوایی را تهیه نمود. در واقع این سازمان ها عکس هوایی از تمامی مناطق اخذ می کنند. برای انجام عکسبرداری ازهواپیما و دوربین های عکسبرداری مخصوص استفاده می شود. همچنین انواع عکس هوایی شامل موارد زیراست:

عکس هوایی قائم: محور دوربین از این نوع عکس ها عمود بر سطح زمین است.

عکسهای هوایی کمی مایل: از این عکس ها محور دوربین عکسبرداری با خط قائم بر سطح زمین زاویه تشکیل می دهند.

عکس هوایی مایل: تمایل محور دوربین در عکسبرداری زیاد است. به طوری که افق در این عکس ها دیده می شود.

فواید عکس هوایی

  • با عکس هوایی می توان با سرعت بالا منطقه را مورد مطلعه قرار داد.
  • از آنجایی که در عکس هوایی تصویر کاملی از عوارض وجود دارد. در نتیجه تشخیص عوارض ممکن می باشد. و تغییرات رخ داده در هر عارضه ثبت می شود.
  • مناطقی که امکان نقشه برداری زمینی از آن وجود ندارد. و خطر ناک می باشد. در نتیجه با انجام تفسیر و بررسی عکس هوایی قابل بررسی است.

اراضی ملی

اراضی ملی به اراضی گفته می شود. که به دولت، سازمان منابع طبیعی اختصاص دارد. این اراضی ممکن است داخل و یا خارج از شهر باشند. امروزه پرونده های زیادی با موضوع اراضی ملی مطرح می باشد. همچنین اراضی بسیاری که زمانی متعلق به افراد بوده اند. در نتیجه ثابت شده است. اراضی ملی می باشند. در نتیجه اراضی توسط دولت اخذ شده است. دولت ممکن است به اشتباه برخی از اراضی را ملی اعلام نماید. در نتیجه با ملی اعلام شدن اراضی لازم است سابقه احیا در اراضی بررسی شود.

تفاوت اراضی ملی و موات

در صورتی که انسان در اراضی هیچ نوع دخالتی نداشته باشد. و شکل طبیعی اراضی باقی مانده باشد. و در آینده فعالیت کشاورزی در آن انجام شود. اراضی احیا شده خواهد بود. در صورتی که اراضی ملی داخل شهر باشد. اراضی متعلق به سازمان مسکن و شهرسازی تعلق خواهد داشت. اگر اراضی اطراف شهر باشد. متعلق به اداره منابع طبیعی خواهد بود. اراضی موات به اراضی بی جان گفته می شود. که مجهول بودن سابقه مالکیت، عدم مشغولیت به زراعت در اراضی، عدم داشتن مالک از جمله ویژگی های آن می باشد.

تفسیر عکس هوایی اراضی ملی

در واقع  دولت زمین هایی که ملی تشخیص دهد، تصاحب خواهد کرد. اراضی ملی به زمین هایی گفته می شود. که در آن زراعت و کشاورزی انجام نمی شود. و زمین شکل طبیعی خود را حفظ کرده است. برخی از اراضی کشاورزی در این بین به اشتباه ملی محسوب می شود. زیرا دولت سابقه زراعت رادر اراضی بررسی نمی کند. افراد در صورتی که اراضیشان ملی محسوب شود. می توانند اعتراض خود را در مراجع قضایی ثبت کنند. و سپس مدارکی را تهیه کرد.

در واقع برای اینکه بتوان ثابت کرد. اراضی ملی نمی باشد. باید سابقه احیا و کشاورزی در اراضی بررسی شود. و یک مدرک که این امر را ثابت کند تهیه شود. بنابراین برای بررسی سابقه زراعت می توان به یک فرد متخصص مانند کارشناس رسمی دادگستری مراجعه کرد. این فرد متخصص برای تهیه تامین دلیل جهت ارائه به مراجع قضایی ابتدا عکس های هوایی را تهیه خواهد کرد. سپس با استفاده از تجهیزاتی مانند استریوسکوپ تفسیر عکس های هوایی را انجام خواهد داد. سپس با بررسی عکس های هوایی پس از تشخیص سابقه زراعت در اراضی، یک گزارش تهیه خواهد شد. که در آن نظر کارشناسی متخصص در آن نگاشته می شود. این گزارش مهر و امضا می شود. و سپس قابل ارائه به مراجع قضایی خواهد بود. تا در نتیجه بتوان ثابت کرد. که اراضی احیا شده می باشد و ملی نمی باشد.

تفسیر عکس هوایی کارشناس رسمی

انجام تفسیر عکس هوایی را به یک متخصص بسپارید تا مدارک تهیه شده مورد قبول ادارات قرار بگیرد. کارشناس رسمی تفسیر عکس هوایی یعنی همان کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یاامور ثبتی می تواند تفسیر عکس هوایی را با دقت بالا انجام دهد. این متخصص با روش برجسته بینی تفسیر عکس هوایی را انجام خواهد داد. و در نتیجه بااستریوسکوپ تفسیر عکس هوایی انجام می گیرد. در ادامه گزارش تفسیر عکس هوایی را تهیه خواهد کرد. این گزارش با مهر و امضای این متخصص معتبر می شود.

شماره تماس با کارشناسان ما در شرکت رادین مپ:02166398616 و 09129277534

تفسیر عکس هوایی کارشناس رسمی

تفسیر عکس هوایی کارشناس رسمی

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

امتیاز خود را ثبت کنید.

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد رأی: 0

اولین نفری باشید که امتیاز ثبت می کند 🙂

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما