نقشه utm برای سند تک برگ

 

 

مشکلاتی که اسناد منگوله دار ممکن است برای ما به وجود بیاورند؟

در اسناد منگوله دار که اسناد قدیمی هستند و اطلاعات ملک در صفحات اول و مابقی صفحات جهت نقل و انتقال ملک تکمیل شده و همچنین اطلاعات مکانی و فنی ملک کامل نمی باشد. این اسناد معایب بسیاری دارد و برای مالک مشکلاتی را به وجود می آورد.

اسناد قدیمی عیب دیگری که دارند این است که امنیت بالایی ندارند و به راحتی جعل می شوند ولی اسناد جدید این مشکل را ندارند و جعل این اسناد آسان نیست. همچنین اسناد قدیمی از آنجایی که دست نویس اند و خوانا نیستند و همچنین طی گذر زمان ممکن است خطوط آن کمرنگ شوند بنابراین با اخذ سند تک برگ که ثبت سیستمی اند و خوانا هستند می توان این مشکل را حل کرد.

بنابراین هر چه زود تر اقدام به اخذ سند تک برگی از اداره ثبت اسناد نمایید. برای اخذ این سند لازم است به اداره ثبت اسناد مراجعه نمود و مدارکی را تهیه کرد. یکی از این مدارک نقشه یو تی ام است و با تهیه این نقشه اطلاعات فنی ملک حاصل می شود.

نقشه utm برای سند تک برگ توسط یک فرد متخصص قابل تهیه می باشد. این متخصصی که می تواند این نقشه را با دقتی بالا تهیه نماید کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی می باشد. این کارشناس با استفاده از جی پی اس دو فرکانسه پس از برداشت مختصات یو تی ام ملک سپس نقشه ملک را ترسیم و چاپ خواهد کرد. این نقشه با مهر و امضای کارشناس اعتبار می یابد.

نقشه یو تی ام چیست؟

نقشه یو تی ام نقشه ای با سیستم مختصات جهانی می باشد. با تهیه نقشه یو تی ام اطلاعات فنی ملک با دقت بالا حاصل می شود. این نقشه از جانب ادارات و سازمان های مختلف ملکی در خواست می شود. با تهیه نقشه یو تی ام ملک ابعاد، مساحت و موقعیت دقیق ملک حاصل می شود. این اطلاعات با دقت سانتی متری حاصل می شود. برای تهیه نقشه یوتی ام می توان به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی مراجعه نمود.

نقشه یو تی ام چه کاربرد هایی دارد؟

نقشه یو تی ام نقشه ای با دقت بالا می باشد و با تهیه آن اطلاعات ملک معلوم می شود. اخیرا این نقشه از جانب ادارات و سازمان های ملکی در خواست می شود. در واقع شهرداری به جهت اخذ جواز ساخت، اداره ثبت اسناد برای انجام امور ثبتی ملک ، اداره گاز و برق و حتی مراجع قضایی برای حل اختلافات ملکی این نقشه را در خواست می کنند. در ادامه به شرح برخی از کاربرد های نقشه یو تی ام در ادارات می پردازییم.

کاربردهای نقشه یو تی ام:

1. تعیین دقیق موقعیت ملک

  • نقشه UTM برای مشخص کردن موقعیت دقیق یک ملک در زمین استفاده می‌شود و مختصات آن را در سیستم جهانی تعیین می‌کند.
  • به شناسایی موقعیت دقیق مرزهای ملک در سیستم مختصات کمک می‌کند.

2. صدور سند تک‌برگ

  • سازمان ثبت اسناد و املاک برای صدور سند تک‌برگ، نقشه یو تی ام ملک را به عنوان یک الزام قانونی دریافت می‌کند.
  • این نقشه، اطلاعات دقیق مرزها، مساحت و موقعیت جغرافیایی ملک را ارائه می‌دهد.

3. تفکیک و افراز املاک

  • برای تفکیک یک ملک بزرگ به قطعات کوچکتر یا مشخص کردن سهم شرکا در املاک مشاع، از نقشه UTM استفاده می‌شود.
  • مرزها و مساحت دقیق هر بخش در نقشه تعیین می‌شود.

4. حل اختلافات ملکی

  • در مواردی که بین مالکان درباره مرزهای ملک اختلاف وجود داشته باشد، نقشه UTM به عنوان سندی دقیق و قابل استناد برای حل اختلافات استفاده می‌شود.

5. طرح‌های شهرداری و راه‌سازی

  • شهرداری‌ها برای تعیین حدود اراضی و اجرای طرح‌های عمرانی (مانند راه‌سازی، گسترش معابر، یا پروژه‌های شهری) از نقشه UTM استفاده می‌کنند.
  • این نقشه به هماهنگی میان طرح‌های شهری و موقعیت دقیق زمین کمک می‌کند.

6. ثبت در سامانه کاداستر

  • سامانه کاداستر، که برای ثبت اطلاعات دقیق املاک و اراضی استفاده می‌شود، نیازمند نقشه UTM است.
  • این نقشه تضمین می‌کند که اطلاعات جغرافیایی ملک به درستی در سامانه ثبت شود.

7. تعیین حریم اراضی

  • نقشه یو تی ام برای تعیین حریم اراضی مانند حریم رودخانه‌ها، جاده‌ها، و تأسیسات زیربنایی استفاده می‌شود.
  • این اطلاعات برای جلوگیری از تجاوز به حریم‌ها ضروری است.

8. ارزیابی زمین و تخمین ارزش آن

  • با استفاده از نقشه UTM، موقعیت، مساحت، و سایر ویژگی‌های زمین به دقت تعیین می‌شود که در ارزیابی قیمت ملک نقش مهمی دارد.

9. مطالعات زیست‌محیطی و منابع طبیعی

  • در مطالعات منابع طبیعی، حفاظت از محیط‌زیست، و برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری از زمین‌ها، نقشه یو تی ام به عنوان پایه‌ای دقیق برای تحلیل‌های جغرافیایی استفاده می‌شود.

10. کاربرد در پروژه‌های بزرگ عمرانی

  • در پروژه‌های بزرگ مانند سدسازی، پل‌سازی، و خطوط انتقال نیرو، از نقشه UTM برای مکان‌یابی دقیق و هماهنگی با دیگر پروژه‌ها استفاده می‌شود.

نقشه یو تی ام اخذ جواز ساخت

در صورتی که بخواهید در ملک خود ساخت و ساز انجام دهید. نیاز به جواز ساخت دارید و این جواز به منظور قانونی شدن ساخت و ساز باید اخذ گردد. برای اخذ این جواز لازم است به شهرداری مراجعه شود. با مراجعه به شهرداری و ارائه اسناد و مدارک در نتیجه جواز ساخت صادر می شود. در نتیجه انجام ساخت و ساز به صورت قانونی ممکن خواهد بود.

یکی از مدارک در خواستی شهرداری به جهت اخذ جواز ساز نقشه یو تی ام می باشد. در واقع شهرداری دستور تهیه نقشه دو هزارم را می دهد.

به جهت تهیه این نقشه لازم است به فردی متخصص مراجعه نمود،کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی همان متخصصی است که می تواند این نقشه را با دقت بالا تهیه کند. برای تهیه نقشه یو تی ام ابتدا برداشت زمینی انجام می شود. بعد از برداشت مختصات یو تی ام کنج ها با استریوسکوپ در ادامه ترسیم نقشه یو تی ام انجام می شود،نقشه یو تی ام تهیه شده چاپ و مهر و امضا شده قابل ارائه به شهرداری خواهد بود.

نقشه یو تی ام اراضی ملی

همچنین اگر صاحب اراضی باشید که دولت آن را ملی محسوب کرده است در این صورت نیز برای اینکه بتوانید اراضی خود را حفظ کنید نیاز به مدارکی می باشد که یکی از این مدارک نقشه یو تی ام می باشد.

در واقع اراضی ملی به زمینی گفته می شود که سابقه احیا در آن وجود ندارد و زمین شکل طبیعی خود را حفظ نموده است. در صورت ملی اعلام شدن اراضی لازم است گزارش تفسیر عکس هوایی و نقشه یو تی ام ملک تهیه شود و به مراجع قضایی ارائه شود. برای تهیه این مدارک مراجعه به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی ضروری می باشد.

این متخصص تفسیر و بررسی عکس هوایی را انجام خواهد داد. در نتیجه با استریوسکوپ سابقه احیا در اراضی بررسی می شود. در ادامه نقشه یو تی ام ملک تهیه می شود. این مدارک قابل ارائه به مراجع قضایی خواهد بود.

اهمیت نقشه یو تی ام در اخذ سند تک برگ

یکی از اداراتی که تهیه نقشه یو تی ام را در خواست می کند اداره ثبت اسناد می باشد. در واقع این اداره به جهت صدور سند ملک قولنامه ای، تبدیل سند قدیمی به تک برگی، تصحیح سند ملک این نقشه را در خواست می کند. به عنوان مثال ممکن است فردی سند قدیمی در دست داشته باشد و قصد اخذ سند تک برگی را داشته باشد. برای اخذ این سند لازم است نقشه یو تی ام تهیه شود. تهیه نقشه utm برای سند تک برگ با مراجعه به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی ممکن می باشد.

برای تهیه این نقشه ابتدا برداشت و سپس ترسیم نقشه یو تی ام انجام می شود. برای برداشت زمینی از جی پی اس استفاده می شود بعد از برداشت ترسیم نقشه یو تی ام با اتوکد انجام می شود. نقشه تهیه شده مهر و امضا شده قابل ارائه به اداره ثبت اسناد خواهد بود.

هزینه نقشه یو تی ام

هزینه تهیه نقشه یو تی ام بر طبق تعرفه تعیین شده توسط سازمان نقشه برداری تعیین می شود. در واقع هر ساله تعرفه نقشه یو تی ام تغییر می کند. هزینه تهیه نقشه یو تی ام به عواملی بستگی دارد که از جمله این عوامل شامل: مساحت، متراژ، موقعیت قرارگیری ملک، تعداد نقاط برداشتی و .. می باشد.

شما می توانید برای تهیه ی نقشه ی یو تی ام از ملک و یا محدوده ی مورد نظر خود با شرکت مهندسی رادین مپ در تماس باشید،شرکت رادین مپ متشکل از کارشناسان رسمی دادگستری و امورثبتی و همچنین اکیپ مجهز نقشه برداری با دقیق ترین تجهیزات آماده انجام دادن پروژه های مختلف نقشه برداری می باشد.برای مشاوره ی رایگان با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

شماره تماس:02166398316 و 09129277534

هزینه نقشه یو تی ام

هزینه نقشه یو تی ام

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

امتیاز خود را ثبت کنید.

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد رأی: 0

اولین نفری باشید که امتیاز ثبت می کند 🙂

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما