هزینه نقشه یو تی ام

هزینه نقشه یو تی ام

 

هزینه نقشه یو تی ام بر چه اساسی محاسبه می شود؟

هزینه تهیه نقشه یو تی ام (UTM) به عوامل متعددی بستگی دارد. به طور کلی، برخی از عواملی که می‌توانند بر هزینه تأثیر بگذارند عبارتند از:

  1. نوع و دقت نقشه: نقشه‌های دقیق‌تری که شامل جزئیات بیشتری هستند، معمولاً هزینه بیشتری دارند.
  2. مساحت و ابعاد منطقه: نقشه‌برداری از مناطق بزرگ‌تر معمولاً نیاز به زمان و منابع بیشتری دارد و هزینه را افزایش می‌دهد.
  3. تجهیزات و فناوری: استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته مانند GPS و دستگاه‌های نقشه‌برداری می‌تواند بر هزینه تأثیر بگذارد.
  4. شرایط جغرافیایی و محیطی: مناطق صعب‌العبور ممکن است نیاز به تلاش بیشتری داشته باشند که به تبع آن هزینه‌ها را افزایش می‌دهد.
  5. شرکت‌ها و پیمانکاران: هزینه‌های خدمات نقشه‌برداری بین شرکت‌های مختلف متفاوت است. بهتر است چندین پیشنهاد قیمتی از شرکت‌های مختلف بگیرید.

به طور کلی، هزینه‌ها می‌توانند برای نقشه‌برداری یک منطقه خاص متغیر باشد. برای دریافت هزینه دقیق‌تر، شما می توانید با کارشناسان ما در شرکت رادین مپ در تماس باشید تا هزینه طبق تعرفه ی موجود کارهای نقشه برداری به شما اعلام شود.

شماره تماس:02166398316 و 09129277534

با تهیه این نقشه موقعیت دقیق ملک با مختصات یو تی ام و همچنین مساحت دقیق و واقعی ملک و ابعاد ملک با دقت بالا حاصل می شود. نقشه یو تی ام اخیرا از طرف بسیاری از سازمان هایی از جمله شهرداری، اداره گاز، داگاه ها، اداره ثبت اسناد و غیره که به دلایل مختلفی از مالک در خواست می شود. تهیه این نقشه را می توان به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی سپرد.

وی با استفاده از این دوربین برداشت ملک را انجام می دهد و سپس برداشت های انجام شده را روی نقشه یک دو هزارم شهر جانمایی خواهد کرد. روش دیگری که کارشناس استفاده می کند با استفاده از جی پی اس دو فرکانسه می باشد. و پس از برداشت چهار گوشه ملک ترسیم نقشه یو تی ام انجام می شود. هزینه نقشه یو تی ام بر طبق تعرفه ای محاسبه می شود و به عواملی بستگی دارد.

نقشه یو تی ام

نقشه یو تی ام از جمله نقشه های پر کاربردترین نقشه ها در ادارات و سازمان های مختلف است. از جمله این ادارات اداره ثبت اسناد، شهرداری، جهادکشاورزی، اداره منابع طبیعی، مراجع قضایی و … می باشد. نقشه یو تی ام همان نقشه وضع موجود ملک با مختصات یو تی ام است. با تهیه این نقشه ابعاد، مساحت و از همه مهم تر موقعیت منحصر به فرد ملک به دست می آید. هزینه نقشه یو تی ام بر طبق تعرفه محاسبه می شود.

 

اهمیت نقشه یو تی ام

نقشه یو تی ام از جانب ادارات مختلف برای انجام امور مختلف در خواست می شود. تهیه نقشه یو تی ام کاربرد های بسیاری دارد. تهیه این نقشه مزایای بسیاری دارد که برخی از آن ها شامل:

  • سهولت تطبیق املاک
  • کم شدن اختلافات ملکی
  • معلوم شدن مساحت دقیق ملک
  • اثبات پلاک ثبتی ملک در جایگاه خود
  • مشخص شدن موقعیت دقیق ملک و بررسی موقعیت ملک
  • عدم تفاوت پلاک ثبتی ملک با املاک دیگر

شیوه های تهیه نقشه یو تی ام

برای تهیه این نقشه از روش های تخصصی استفاده می شود تا این نقشه با دقت بالا تهیه شود. لازم به ذکر است که حتما تهیه این نقشه را به فردی همانند کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی بسپارید تا در نتیجه این نقشه با کیفیت بالا تهیه شود. دو روش بردای تهیه این نقشه وجود دارد.

روش اول برای تهیه نقشه یوتی ام استفاده از جی پی اس دو یا سه فرکانسه است. بعد از برداشت زمینی ترسیم نقشه یو تی ام انجام می شود.

روش دوم استفاده از دوربین توتال استیشن است. کارشناس با اتمام برداشت ترسیم نقشه یو تی ام و جانمایی آن بر روی نقشه یک دو هزارم را انجام خواهد داد.

 

نقشه یو تی ام عرصه

نقشه یو تی ام از عرصه ملک از جانب ادارات و سازمان های مختلف مورد در خواست قرار می گیرد. از جمله این ادارات می توان به اداره ثبت اسناد به جهت صدور سند تک برگ و شهرداری به جهت صدور جواز ساخت است.

برای تهیه نقشه یوتی ام از عرصه ملک لازم است به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی مراجعه نمود. این متخصص ابتدا عرصه ملک را برداشت خواهد کرد . در ادامه بعد از اتمام برداشت زمینی ترسیم نقشه یو تی ام انجام می شود. برای برداشت زمینی از جی پی اس دو یا سه فرکانسه و یا دوربین توتال استیشن استفاده می شود.

نقشه یو تی ام عرصه

نقشه یو تی ام اعیان

در صورتی که ملک قولنامه ای باشد و سند رسمی نداشته باشد در نتیجه بر طبق ماده 147 در شرایط خاص می توان اقدام به اخذ سند رسمی برای ملک نمود. در واقع ممکن است دسترسی به مالک رسمی ممکن نباشد در این صورت می توان با توجه به این ماده سند رسمی برای ملک اخذ نمود.

برای تهیه نقشه یو تی ام اعیان و عرصه لازم است به کارشناس رسمی دادگستری مراجعه نمود. این متخصص ابتدا عرصه ملک را برداشت خواهد کرد و در ادامه اعیان را برداشت خواهد کرد. بااتمام برداشت زمینی ترسیم نقشه یو تی ام انجام می شود. نقشه تهیه شده مهر و امضا شده قابل ارائه به اداره ثبت اسناد خواهد بود. در نتیجه بر طبق ماده 147 سند تک برگ برای ملک صادر می گردد.

نقشه یو تی ام ملک مشاعی

اسناد قدیمی معایبی دارند و استفاده از آن ممکن است باعث مشکلاتی شود. برای اسناد قدیمی ملک مشاعی تنها یک سند وجود دارد و در آن به مالکیت شرکای ملک اشاره می شود و سهم هر یک از افراد معلوم نمی باشد. بنابراین برای اینکه بتوان مالکیت خود را از ملک مشاعی مشخص نمود و برای سهم خود سند اخذ نمود لازم است سند تک برگ برای ملک اخذ شود. برای اخذ این سند مراجعه به اداره ثبت اسناد ضروری است.

بنابراین با مراجعه به اداره ثبت اسناد لازم است مدارکی را تهیه و به اداره ثبت اسناد ارائه داد. یکی از این مدارک نقشه یو تی ام است. برای تهیه این نقشه کارشناس برای تهیه نقشه یو تی ام برای املاک مشاعی با استفاده از جی پی اس دو یا سه فرکانسه مختصات یو تی ام گوشه ها و شکستگی های قطعه مشاعی را به طور مجزا برداشت خواهد کرد. و سپس برای ملک مادر نیز مانند قطعه مشاعی برداشت انجام خواهد داد. در ادامه نقشه یو تی ام ملک مشاعی که در آن موقعیت دقیق قطعه مشاعی درون ملک مادر به طور دقیق مشخص می گردد، ترسیم می شود. این نقشه به اداره ثبت اسناد ارائه می شود و در نتیجه سند تک برگ برای هر یک از قطعات ملک مشاعی صادر می شود.

چندین نفر به طور همزمان مالک آن هستند. در این نوع مالکیت، هر یک از مالکان دارای سهم مشخصی از ملک هستند، اما این سهم‌ها به صورت فیزیکی مشخص نیستند و همه مالکان در استفاده و بهره‌برداری از ملک مشارکت دارند.

ویژگی‌های ملک مشاعی

  1. مالکیت مشترک: تمام مالکان به طور یکسان و به نسبت سهم خود در بهره‌برداری از ملک مشاعی سهیم هستند.
  2. عدم تقسیم فیزیکی: در ملک مشاعی، ملک به قسمت‌های مشخص تقسیم نشده است و هر یک از مالکان حق دارند از تمام ملک استفاده کنند.
  3. سهم‌های مشخص: هر مالک یک سهم مشخص از ملک دارد که معمولاً در اسناد مالکیت ذکر می‌شود.
  4. تحمل هزینه‌ها: هزینه‌های نگهداری، تعمیرات و مالیات ملک مشاعی به نسبت سهم هر مالک تقسیم می‌شود.
  5. حق تصمیم‌گیری مشترک: تصمیمات مربوط به اداره و بهره‌برداری از ملک نیاز به توافق یا رأی‌گیری بین مالکان دارد.

مثال‌هایی از ملک مشاعی

  • زمین‌های زراعی: چند کشاورز ممکن است برای زراعت یک زمین مشترک، به صورت مشاعی مالکیت داشته باشند.
  • املاک مسکونی: در برخی موارد، اعضای یک خانواده ممکن است یک ملک را به‌صورت مشاعی در مالکیت داشته باشند.
  • املاک تجاری: چند شریک ممکن است در یک فروشگاه یا کارخانه به‌صورت مشاعی سرمایه‌گذاری کنند.

مسائل حقوقی

ملک مشاعی ممکن است در معرض مشکلات حقوقی و اختلافات بین مالکان قرار گیرد، به خصوص در مواردی که در مورد تصمیم‌گیری‌ها یا تقسیم سود و هزینه‌ها اختلاف نظر وجود دارد. برای حل این مشکلات، معمولاً به توافق دو‌جانبه یا حتی به کمک مشاوران حقوقی نیاز است.

مسائل حقوقی

مسائل حقوقی

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

امتیاز خود را ثبت کنید.

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد رأی: 0

اولین نفری باشید که امتیاز ثبت می کند 🙂

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما